От известно времеме ми светва инжектора смених ламбдата и скоро пак пресветна за секунди и загасна къде може да е проблема а колата си върви прилично ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Светва инжектора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от didkoldihno Покажи съобщениеза да не отварям друга тема да попитам колеги,светва и ми загасва за секунди abs-sa какъв може да е проблема колата 146_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеАко е при палене, си е съвсем нормално. Пише си в мануала за продължителността на светене/присветване на лампите по таблотоAlfa Romeo 159
Comment
-
Първоначално публикувано от didkoldihno Покажи съобщениеда при палене е мерси колега значи всичко е ок_______
146 JTD - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениепонеже централата на АБС е чуствителна към колебанията в тока, при палене присветва и после си гасне, което не е индикация за проблем.Ако не угасне вече е дуга работаАлфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеТя не си ли прави нещо като чек при запалване и ако всичко е ок, изгасва?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Чека си го прави на всички системи ПРЕДИ ПАЛЕНЕ (ако се чака достатъчно дълго да угаснат) и би трябвало, докато върти стартера, да светят само лампите за маслото и тока. Тук става дума, че ABS-ът светва, когато се даде на контакт, угасва при приключването на чека и после като палиш, пак светва за кратко и после гасне. На моята, когато паля, ми е светвал моментно освен ABS и лампата за ръчната в съседство, която в случая играе индикатор за EBD-то. Та който има и EBD, да не се плаши същоLast edited by trustworthy; d.m.y г., 22:54._______
146 JTD - ex
Comment
Comment